dimecres, 30 de juliol del 2008

Balances fiscals, Estatut i finançament autonòmic

Bé, tots i totes, qui més qui menys hem llegit, escolat i vist pels diferents mitjans de comunicació la presentació i interpretació dels diferents mètodes de càlcul i resultats de les balances fiscals. Conclusió: divergència entre Catalunya i l’Estat Espanyol.

I ara què? començava un post d’un blocaire d’adopció gironí. Jo també m’ho pregunto: i ara què?

Continuo llegint, escoltant i veient que continuen les divergències, pressions i posicions entre Catalunya i l’Estat Espanyol.

Com a ciutadana només demano una cosa: si us plau, aneu tots i totes a una! en aquesta ocasió que no es trenqui la unitat de l'arena sociopolítica catalana ( i dic arena pq m'agradaria sumar-hi esforços: associacions, patronals, sindicats, entitats, ciutadania...) pel que més vulgueu. Una cosa és la solidaritat entre pobles - crec en la política d'esquerres- i una altra la presa de pèl.

Que la imatge que segueix (un grafit publicat al bloc http://www.strangestreets.blogspot.com/ , què òbviament us recomano visitar) no sigui una realitat!
-
El grafitisme, qüestionat si així ho voleu, com art popular de carrer i a voltes transgressor fa aflorir sobre la pell nua de carrers inundats per anònims i anòmies transeunts el bateguar d'uns cors que també es preocupen per tenir feina i arribar a final de mes com tot fill i filla del planeta terra.
-