divendres, 9 de novembre del 2007

Amy Winehouse AND MFSB

Jelou! Jelou!

Avui un parell de recomanacions musicals. Pel pont vaig estar a Barna per redescobrir-la amb ulls nous i m’ho vaig passar pipa (ja us ho explicaré! Inclou mariscada fresca a menys de 20€ gràcies a l’Anna i en Willy que sempre ens descobreixen coses noves!)

Bé, al que anava... ja se sap que quant surts de casa ja estàs gastant i més si voltes... així que com de tant en tant fem vam entrar en una botiga de música i clar vam caure en la temptació.

Vull compartir amb vosaltres dos CD’s:

  • Back to back d’Amy Winehouse i,
  • Love is the missage - the best of MFSB

Back to back d’Amy Winehouse

Sóc d’aquells centenars de mils de persones que passem un parell d’hores diàries al cotxe (una d’anada i una altra de tornada) per anar a la feina. I aquest temps és el que em reservo per escoltar música...

Doncs bé, us recomano posar-vos el Back to back de l’Amy Winehouse per anar a la feina us donarà bon rotllo i entrareu a la feina pensant: avui no deixaré que ningú m’espatlli el dia (encara que després les coses es puguin tòrcer, us serà d’ajuda).

Us afegeixo el link a la seva web perquè pugueu escoltar la seva música: http://www.amywinehouse.co.uk/

Gaudireu de la companyia d’una veu femenina de jazz i soul que té molt de caràcter i personalitat.

Love is the missage - the best of MFSB

Aquest CD és ideal pel viatge de tornada a casa. O sigui que us proposo un dia fantàstic!.

MFSB és l’abreviatura de Mother, Father, Sister and Brother. Orquestra de soul dels 70’s també catalogat com a sofstisoul o el so de Filadèlfia.

De camí cap a casa, pugeu uns quants punts el reproductor i deixeu-vos en dur per la música mentre el sol s’amaga i la lluna, els estels i la foscor embolcallen la terra. Gaudiu del contrast encara perceptible dels arbres i les muntanyes en la foscor, deixeu passar les llums acolorides dels semàfors, dels neons, dels cotxes tot relaxant-vos per l’arribada a casa.

Que tingueu un bon cap de setmana!