diumenge, 31 d’agost del 2008

II setmana de Tossa solidària (setembre 2008)



Com sabeu i com us vaig explicar avui mateix fa un any, el setembre de 2007 es va organitzar la "I setmana de Tossa solidària" amb l'esperança i el desig de crear un precedent que el temps digués si l'esdeveniment donaria lloc a la seva consolidació...

En aquella primera ocasió tots els actes que es van celebrar tenien per finalitat recaptar diners que anaven adreçats íntegrament al finançament dels costos de construcció de cases a la India a través de l'organització "Fundació Vicente Ferrer"

L'experiència fou tot un èxit i s'aconseguí fer realitat la millora de les condicions de vida per a vàries famílies gràcies als diners recaptats (10.500€!!!).

Aquest any, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Tossa, junt amb l'Associació de Botiguers de Tossa, l'Associació OASI, la Cambra de Comerç de Sant Feliu i el Dpt de Comerç de la Generalitat, a més de Tossa Solidària (= tossencs i tossenques d'origen i d'adopció, així com tots i totes aquelles que hi poseu de la vostra part) organitza de nou la que serà la "II setmana de Tossa solidària". En aquesta segona edició, tots els actes tenen per finalitat aconseguir el màxim de suport econòmic (gràcies a tu i a la teva aportació) per al projecte "Lluita contra la desnutrició infantil a Madaoua, Níger" de l'ONG "Metges sense fronteres".

Són diferents els actes que s'estan organitzant així que resto pendent d'aconseguir un programa per poder-vos-en fer una millor difusió.

Com deia el capità enciam: els petits canvis són poderosos, així que imaginem tot el que podem arribar a fer sumant els nostres petits esforços!
-
Per acabar us adjunto l'enllaç a la presentació del projecte que ha fet arribar Metges sense fronteres (clica aquí, volia publicar el document però em falla el sistema sorry)
-
un petonàs al nas