dissabte, 1 de setembre de 2007

Tossa Solidària amb Fundación Vicente Ferrer

Hola a tots i a totes de nou,

Sóc d’una petita vila de la Costa Brava: Tossa de Mar, coneguda en el període d’entre guerres com la “babel de les arts” ja què esdevingué un lloc de trobada on es concentraren creadors i pensadors del segle XX com:

Albert Gleizes, Jean Metzinger, Otho Lloyd, Olga Sacharoff, André Masson, Georges Bataille, Oskar Zügel, Marc Chagall, Dora Maar, Georges Duthuit, els Matisse, André Salmon, Jules Supervielle, Georges Charensol, Mela Muter, Peter Janssen, Georges Kars, Pere Créixams, Rafael Benet, Enric Casanovas, Nancy Johnstone, Stanley William Hayter, Dalla Husband, Paul Ludwig Landsberg o Fred Uhlman, entre molts altres...

Bé, sigui com sigui, volia compartir amb vosaltres una iniciativa:

TOSSA SOLIDÀRIA

(quadre cedit pel pintor tossenc: Carbonell)

A Tossa de Mar, la setmana del 7 al 15 de setembre de 2007 organitzarem un seguit d’iniciatives público-privades per intentar recaptar fons per la :

La finalitat no és altri que recaptar fons per construir cases per a les famílies índies, fent-les còmplices i participatives del projecte.

I és en aquest sentit i sense cap altre motivació que us trameto aqueta informació, amb l’esperança que algú/na de vosaltres visiti la nostra vila i comparteixi amb nosaltres la intenció de fer realitat aquest somni.

Bé, gràcies pel temps que ens heu prestat i recordeu que us esperem a Tossa de Mar en algunes de les activitats programades del 7 al 15 de setembre (i si més no, penseu en donar una volta pel poble, capbussar-vos al mediterrani, dinar un bon “simi-tomba” i comprar un bolígraf solidari – 3€ - en qualsevol establiment tossenc).

Abraçades i petons,

La su de tossa

PREMEU AQUÍ PER OBTENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

PREMEU AQUÍ PER ACCEDIR A LA PROGRAMACIÓ D'ACTES

us hi esperem a tots i a totes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que ha aconsseguit el poble de tossa en unes setmanes representara per a moltes families, dones i nens en especial, una llum que il.luminara els seus camins.

Ha estat fantastic!

Gracies, gent de Tossa!!

Anònim ha dit...

jo també vaig participar en la campanya de la Fundación Vicente Ferrer i em va agradar molt la iniciativa. Aquest any crec que també s'ha organitzat alguna campanya semblant i m'agradaria tenir més detalls per poder-hi participar. Aquestes inicatives són molt maques i demostren que encara hi ha esperança per compartir.

ja m'informaràs de la campanya d'aquest any.