dilluns, 18 de febrer del 2008

passejada al capvespre

Tossa de Mar, 18 de febrer de 2008

Diuen que d’un temps en ve un altre.

Avui, he tornat a caminar al capvespre. Que agradable. Com m’agrada, com pot ser que ho hagués oblidat, i és que d’un temps en ve un altre.

He sortit de casa que es feia fosc, he anat direcció al Parc de Sa Riera per la zona nova de Tossa, al final del trajecte he girat cua i tot deixant enrera la carretera de Llagostera he anat a buscar la Casa de Cultura, per seguir el trajecte de benvinguda d’El Pelegrí fins al Castell. Després, he decidit anar fins a Mar Menuda tot caminant pel Passeig Marítim. Oh! Quina mar! L’hauríeu d’haver vist estava BRAVÍSSIMA!

Aquest últim tram ha sigut magnífic, el picar de les andanes* a les roques t’ensordia tant que els pensaments deixaven de ser els protagonistes per deixar pas a un bany de sensacions. La brisa marina a la cara, la mar moguda, les andanes pujant a munt a munt tot ballant exaltades! Ostres, de veritat que ha estat hipnotitzant. I de nou he tornat a sentir-me en transició. No sé perquè dins meu sé que estic acomiadant una fase de la meva vida, m’estic – metafòricament parlant- desprenent de vivències, de records, tot desant-les en la calaixera del passat per poder, renovada, començar un nou trajecte, segur, més fresc i estimulant. No sé quan, però sé que m’hi estic acostant.

(*onades)

Tossa de Mar, 18 de febrer de 2008

(la qualitat de les imatges deixa que dessitjar xrò són fetes amb mòbil i de nit....)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=URunMI2CoB8&feature=related

una miqueta de musica, a veure si pasa rapid aquest hivern

Anònim ha dit...

bona música, gràcies!