dimecres, 12 de març de 2008

S'acosta la nova temporada

Si fa uns dies deia que Tossa dorm a l'hivern, ara us haig d'anunciar que Tossa desperta lentament. Els finestrals ara ja descoberts mostren l'interior dels comerços i diferents establiments. La pols amuntegada durant l'hivern aviat deixarà de ser present. L'anar i venir de lampistes, fusters, pintors i demés anuncien l'acostament de l'inici de temporada. I és clar, aquest cap de setmana la Tossa turística obrirà les seves portes de bat a bat. Així, que aprofito avui per mostrar-vos les darreres fotos de pau i tranquil·litat...

per cert, shsss, no ho digueu: marxo de vacances cap a Praga i Budapest (si puc, des d'allà ja us explicaré). així, que m'acomiado fins passat el 23. fins aviat, un petonàs al nas!
-
Església Vella
Tossa de Mar, 12 de març de 2008

Canons. Tossa de Mar, 12 de març de 2008

Al fons: l'Illa de Tossa

Fora muralla. Tossa de Mar, 12 de març de 2008

Hermita dels Socors. Tossa de Mar, 12 de març de 2008

(nota: totes les fotos són fetes amb mòbil)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

segueixo amb interès els teus comentaris i m'agraden. També crec que les fotografies que poses demostren trets del teu caràcter i que cada una d'elles expressa sensacions i sentiments molt concrets que ens vols comunicar.
Crec que és una sort que hi hagi gent com tu que es dediqui a escriure i que ens alegri la vida de tant en tant.
Continua fent-ho, perquè cada cop que llegim textos plens de poesia com els que escrius ens fas sentir una espurna d'esperança i de tendresa..

la su ha dit...

carai,
gràcies

(m'he quedat mutis)

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

L’ermita és la de la Mare de Deu del Socors, la de Sant Sebastià és la de Santa Coloma de Farners a on arriba el pelegrí i hi diposita els “durillos” en compliment de la promesa. Doncs era l’ermita més propera de Sant Sebastià des de Tossa.
Molt bonic el teu bloc.

la su de tossa ha dit...

Vitalis: gràcies! déu ni do quin lapsus, ara ho poso bé... està clar que en aquells moment pensava en el cant del vot del pelegrí i el subconcient em va enredar.
gràcies,
(ja tenia fitxat el teu bloc)