dimecres, 7 de maig del 2008

avui toca: força Barça!

Avui que és un dia d'aquells dolorosos, un dia que tinc les finestres obertes de bat i bat per la calor tot i ser quasi les vuit del vespre - a dues hores del passadís- un silenci aclapara els carrers de Tossa. Sembla com si haguéssim quedat muts, de fet estem tocats, tocats i enfonsats però com sempre d'un temps en vindrà un altre...

Avui que al Bernabeu i la seva afició l'omplirà de gom a gom per celebrar amb el seu equip la victòria. Avui, sí, avui, vull homenatjar i agrair els bons moments que m'ha fet passar els jugadors del planter del Barça.

Serveixi aquest post doncs de petita llança al seu favor: Puyol, Xavi, Iniesta i Bojan. Gràcies!(ja ho sé em deixo Valdés...)






3 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona!! no per l'èxit del Barça que ha fet un ridícul espantós, sinó perquè ens dones una visió positiva dels fets. No cal ara buscar culpables del perquè s'ha arribat a aquesta situació, ara crec que no és el moment de carregar les culpes amb els que ja se'n van, per això m'agrada la teva actitud: fer un reconeixement a aquelles persones que ens han fet passr uns bons moments durant l'any. Sempre val més la pena tenir una actitud positiva davant les contrarietats, i això crec que és una manera d'entendre la vida poc freqüent, però molt positiva.
Ah! això sí a veure si el Barça l'any que ve es porta millor !!!! l'esperança tampoc cal que la perdem !!

Anònim ha dit...

què passa xiqueta que fa dies que no escrius res de nou ? això no t'ho pots permetre perquè ens hi has acostumat i ara ho trobem a faltar. així que deixa la mandra a un costat i posa't a escriure de nou a veure si ens animes una mica.

Fins ara!!

Anònim ha dit...

estic mcompletament d'acord amb que has de tornar a escriure sovint, perquè hi ha gent que ens agrada el que dius.
posa't les piles i deixa la mandra de banda....