dimarts, 15 d’abril del 2008

Praga i Budapest (v.0)

Praga

Hola a tots i a totes,
abans de res agrair a totes aquelles persones que decideixen deixar-se caure per aquest bloc i dedicar-se, ni que sigui uns segons, a mirar que hi ha de nou, a llegir petites sensacions i encara més a participar amb els seus comentaris.

dit això, disculpar-me perquè he estat més que "out" però com a tots/es ens passa hi ha setmanes que sembla que et faltin hores o, millor dit, cert esma per posar-t'hi... sigui com sigui, és hora de tornar-hi.
com ja vaig avançar, vaig tenir l'oportunitat de fer una escapa a Praga i Budapest. De fet, el circuit era Budapest - Praga (passant per Viena, passant: vol dir en autobús).

encara no he tingut temps d'endreçar, de parar-me a pensar, tot el que vaig viure però si hi ha quelcom que tinc clar: és que va ser un bon viatge (BON en majúscules)
el grup va ser molt maco: catalans, bascos, cantàbrics, valencians i una família manya
(hi penso en tots vosaltres, recordo perfectament escenes compartides)

tocaria fer una explicació com a turista d'aquestes dues ciutats però això, em sembla, ho deixarem per a la multitud de fòrums, espais webs i guies de viatge que hi ha publicades. Personalment em dedicaré a penjar instàncies robades amb el mòbil. Sí, aquells que hem coneixeu sabeu que m'agrada la fotografia (aficionada) però fa temps que tinc la reflex rebossada en pols... en aquesta ocasió volia limitar-me - expressament- a les captures de petits fragments de la ciutat a través d'un únic mitjà: el mòbil. i així ho he fet...

com us deia encara no he tingut ocasió de posar-m'hi però em comprometo a demà descarregar les fotos del mòbil i a penjar-les
-
gràcies de nou a tots i a totes i rebeu un petonàs al nas!
-

Budapest

2 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que aquest viatge deu haver significat molt per atu, perquè les imatges i les imopressions que ens mostres, parlen per si soles. Gaudir de les imatges de Praga que ens ofereixes i llegir les teves impressions sobre el viatge m'ha fet recordar quan vaig tenir la sort de visitar, fa anys, aquesta ciuta, els sentiments que hi vaig tenir i els records que han perdurat malgart el temps transcorregut.
Crec, sincerament, que Praga és una ciutat per viure-la intensament, i les teves fotografies així ho confirmen.
Gràcies per haver-me fet reviure uns bons moments de la meva vida.

Anònim ha dit...

gràcies a tu per visitar el bloc
:D