dimarts, 30 de gener del 2007

Històries de l'Arc

Hola a tots i a totes,

avui un comentari moooooolt breu pq és tard i pq estic cansadeta... simplement una recomenació.... una troballa interessantíssima(què em va presentar en Pruni): Històries de l'Arc una producció de Paral·lel 40 per a Televisió de Catalunya (Departament de documentació i nous formats)

un film/documental d'escassos 28 minuts (lo breve si bueno dos veces bueno) del mític bar l'Arc de Girona.

descripció: "refugi d'inconformistes, antifranquistes i somiiadors en els anys foscos del franquisme, el bar l'Arc, al peu de l'escalinata de la catedral de Girona, fou per uns una cova de rojos i per altres una mena de Bocaccio de butxaca. El documental es capbussa en la vida secreta d'aquest atípic local, amb prop de 50 anys d'història, i redescobreix la seva mítica noctàmbula. No hi falten anècdotes delirants i esperpèntiques, entre una soprenent galeria de personatges entre els quals destaquen un propietari arrauxat i sarcàstic, un dibuixant anticlerical i mordaç, i una misteriosa i bella musa a qui anomenaven La Divina"

si teniu possibilitat, o coneguts o contactes, cerqueu el film, val la pena.... després de veure'l em vaig tornar a preguntar de nou: però on carai són aquells inconformistes?!!!!

i com sempre un petonàs al nas!